›› Home ›› Advocaat ›› Arbeidsrecht

Advocaat

Arbeidsrecht

Egbert Lachaert is actief als vennoot in het kantoor Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse.

Dit kantoor is een fusie van drie kantoren: Van Eeckhoutte & Vennoten in Gent (gesticht door prof. dr. W. van Eeckhoutte), Taquet & Wantiez (Brussel) en Clesse (Luik).

De associatie is één van de grootste niche-associaties in België op het vlak van sociaal recht. Dit betekent dat de meeste advocaten in de associatie actief zijn binnen het arbeidsrecht en het socialezekerheidsrecht, alsook verwant rechtstakken zoals ambtenarenrecht, ziekenhuiswetgeving, sportrecht en contractenrecht.

Arbeidsrecht zelf bestaat uit verschillende subtakken, zoals het individueel arbeidsrecht (rechtsverhouding tussen een werkgever en een werknemer), collectief arbeidsrecht (collectieve verhoudingen tussen vakorganisaties en werkgevers(organisaties), internationaal sociaal recht, Europees sociaal recht, etc.

Het arbeidsrecht dekt bijgevolg alle aspecten van de juridische regels die tewerkstelling van personeel beheersen. 

Het kantoor waar Egbert Lachaert actief is heeft ook een sectie burgerlijk- en strafrecht. 

Meer info: www.bellaw.be of via egbert.lachaert@bellaw.be

 Benefiet
Egbert Lachaert

Benefiet Egbert Lachaert

Zondag 21 mei
Gemeentehallen Merelbeke

Tweets

@ragiter @deafspraaktv @Eva_DK_ @SweetCharlie @terzake Makkelijk praten als de voorziene gast 2u op voorhand onwel? https://t.co/TEogsf3Nwc
RT @bartschols: Correctie, aan @egbertlachaert. @ATurtelboom heeft moeten cancellen. https://t.co/PKgG9kaoxz
Het beperken vd werkloosheidsuitkeringen staat niet ih regeerakkoord. De meerwaardebelasting ook niet. cc @VincentVQ @peeters_kris1
RT @MiekeVanGram: Vrijheid is niet vanzelfsprekend. Het is belangrijk. Essentieel. @RuttenGwendolyn pleit voor meer vrijheid op de werkvloe?
RT @Geert_D8: Nog niet warm en koud blazen om de andere dag, ernstige evaluatie kan pas binnen enkele weken #circulatieplan @Stadgent https?
?? https://t.co/9Z78lSUqLq


Netwerk