• Egbert Lachaert

    Fractieleider Open Vld Kamer van Volksvertegenwoordigers en Eerste schepen in Merelbeke

  • Egbert Lachaert

    Fractieleider Open Vld Kamer van Volksvertegenwoordigers en Eerste schepen in Merelbeke

    Verkozen tot beste parlementair van het land

›› Home ›› Nieuws

Benefiet Egbert Lachaert levert 3.000 euro voor goeie doelen op

26 08 2019

Voor het zesde jaar op rij ontvangen drie lokale goede doelen in Merelbeke een cheque van het Benefietteam Egbert Lachaert. Christophorus, De Spinkhaantjes en Hachiko kregen elk 1.000 euro. 

 

 

Eind april ging het jaarlijks Benefiet Egbert Lachaert door in de Gemeentehallen in Merelbeke. “Dankzij ons sterk benefietteam van vrijwilligers en een goede opkomst op onze benefiet kunnen we 3.000 euro schenken aan drie Merelbeekse goede doelen. Ik ben bijzonder blij deze drie verenigingen elk 1.000 euro te kunnen schenken om hun werking te ondersteunen en hun dat noodzakelijk duwtje in de rug te kunnen geven”, zegt schepen, parlementair en organisator Egbert Lachaert.

De drie gelukkigen zijn: Christoforus, een sociaal-therapeutische woon- en werkgemeenschap voor mensen met een beperking in Munte, de Sprinkhaantjes, dat zich inzet om sportactiviteiten aan te bieden voor kinderen met een beperking en Hachiko vzw, die sedert jaren vanuit Merelbeke begeleidingshonden opleidt voor mensen met een beperking en die dit weekend haar 25 jarig bestaan vierde.

 

Het Laatste Nieuws (Didier Verbaere)

Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.