• Egbert Lachaert

    Fractieleider Open Vld Kamer van Volksvertegenwoordigers en Eerste schepen in Merelbeke

  • Egbert Lachaert

    Fractieleider Open Vld Kamer van Volksvertegenwoordigers en Eerste schepen in Merelbeke

    Verkozen tot beste parlementair van het land

›› Home ›› Videos

Video's


Lachaert: "8 miljard zoeken is een collectieve oefening van alle regeringen"
15 juni 2017 - De federale regering moet op zoek naar 8 miljard euro om tot een begrotingsevenwicht te komen in 2019. Volgens Egbert Lachaert van Open VLD zal elke regering moeten bijdragen. Bekijk video.


Extra kosten elektronisch verleden tijd - fragment Radio 1
15 juni 2017 - In het Radionieuws op Radio 1 legt Egbert Lachaert uit waarom het een goede zaak is dat de kosten voor elektronische transacties verdwijnen in 2018. Herbeluister hier het fragment. Bekijk video.


Lachaert haalt uit naar Unia:
1 juni 2017 - "Vakantiejobs voorbehouden voor familie is discriminatie", stelt Unia. Kamerlid Egbert Lachaert vroeg zich in de plenaire zitting af of dit werkelijk de prioriteit is van deze instelling. Hij stelde dat "Unia er is om problemen op te lossen, en niet om er nieuwe uit te vinden". Bekijk video.


Ecocheques: Open Vld blijft strijden voor de afschaffing
17 mei 2017 - Open Vld blijft vasthouden aan de afschaffing van de echocheques, en de omzetting ervan in cash. Egbert Lachaert geeft hierover verduidelijking in het VTM nieuws.  Bekijk video.


Egbert Lachaert (Open VLD): "Vreemde wendingen in dossier ecocheques"
4 mei 2017 - Een welgemeende oproep aan Michel I om niet 2 jaar in campagnemodus te vervallen. Wij willen geen verloren jaren, maar blijven hervormen!  Fragment uit Villa Politica.  Bekijk video.


Lachaert: "Ook verbaasd dat de minister niet op de hoogte was"
4 mei 2017 - Ons land stemde positief over het lidmaatschap van Saudi-Arabië in de commissie Vrouwenrechten van de Verenigde Naties. Egbert Lachaert geeft in de Afspraak uitleg over dit voorval.  Bekijk video.


“Degene die zich meest duurzaam verplaatst moet op einde van de maand meer overhouden van budget"
29 maart 2017 - Egbert Lachaert ging in de Zevende Dag in debat met Björn Rzoska over het mobiliteitsbudget.  Herbekijk hier het fragment uit de Zevende Dag:  Bekijk video.


"Als overheid eigendomsrecht niet beschermt, waar zijn we dan mee bezig?"
13 maart 2017 - "Het eigendomsrecht is een belangrijke sokkel in onze samenleving. Die moet in de wet verankerd zijn," zegt Open VLD-kamerlid Egbert Lachaert in een debat over ingrijpen in gekraakte panden.   Video: de Zevende Dag (12/03/2017) Bekijk video.<<  1   2   3   4   5   7     >>

Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.